Huur Boten in Vinkeveen – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Een boot huren in Vinkeveen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vinkeveen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Vinkeveen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Vinkeveen

Huur Boten in Vinkeveen – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vinkeveen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achterbos, Demmerik, Oudhuizen, Baambrugse Zuwe, Donkereind, Waverveen, Wilnis, Oukoop, Oukoop, Groenlandsekade, Botshol, Den Bosch, Vinkenkade, Mijdrecht, Nieuwer-Ter-Aa

Over Vinkeveen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vinkeveen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Vinkeveen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vinkeveen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vinkeveen

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Vinkeveen

Het online huren van onze pontonboot is een geweldige ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontonboten juist zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij een activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf passagiers, evenals koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om in luxe te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

 • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons je verwachte route.
 • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Vinkeveen?

Voordelen van Boot Huur in Vinkeveen tov het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Vinkeveen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Vinkeveen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur Boten in Vinkeveen – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.
Verhuur Boten zijn beschikbaar op veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, overweeg dan het jaarlijkse onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in Vinkeveen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vinkeveen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Vinkeveen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Vinkeveen

Huur Boten in Vinkeveen – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vinkeveen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achterbos, Demmerik, Oudhuizen, Baambrugse Zuwe, Donkereind, Waverveen, Wilnis, Oukoop, Oukoop, Groenlandsekade, Botshol, Den Bosch, Vinkenkade, Mijdrecht, Nieuwer-Ter-Aa

Over Vinkeveen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vinkeveen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Vinkeveen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vinkeveen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vinkeveen

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Verhuur Boten zijn beschikbaar op veel wateren Huur Boten in Vinkeveen – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van voordelige inkomsten genereren om de hoge eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Vinkeveen

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button