Huur Boten in Achterbos – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot vanuit Achterbos – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achterbos nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende formaten, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Achterbos bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Achterbos

Huur Boten in Achterbos – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Achterbos, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achterbos, Vinkeveen, Vinkeveen, Baambrugse Zuwe, Baambrugse Zuwe, Waverveen, Waverveen, Demmerik, Demmerik, Oudhuizen, Oudhuizen, Botshol, Botshol, Donkereind, Donkereind

Over Achterbos boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achterbos kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Achterbos. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achterbos op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achterbos

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Achterbos

Het online huren van onze pontoon boat is een geweldige oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een dag op een pontoon boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn ze ideaal voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontoon boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

 • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere schepen
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Achterbos?

Voordelen van Boot Huur in Achterbos versus het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Achterbos is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Achterbos zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur Boten in Achterbos – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Huur Boten zijn beschikbaar op veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot vanuit Achterbos – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achterbos nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende formaten, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Achterbos bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Achterbos

Huur Boten in Achterbos – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Achterbos, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achterbos, Vinkeveen, Vinkeveen, Baambrugse Zuwe, Baambrugse Zuwe, Waverveen, Waverveen, Demmerik, Demmerik, Oudhuizen, Oudhuizen, Botshol, Botshol, Donkereind, Donkereind

Over Achterbos boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achterbos kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Achterbos. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achterbos op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achterbos

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Huur Boten zijn beschikbaar op veel wateren Huur Boten in Achterbos – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Mogelijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor mensen die varen nooit als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot verhuur business kunnen deze mensen het ook meemaken. Waarschijnlijk heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel booteigenaren zouden het op geen enkele andere manier willen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige uren dat zij hun boot niet (zelf gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge jaarlijkse eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Achterbos op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button