Huur Boten in Achterwetering – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot in Achterwetering – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achterwetering erg eenvoudig. Huur boten van meerdere afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Achterwetering bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Achterwetering

Huur Boten in Achterwetering – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Achterwetering, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achterwetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Westbroek, Westbroek, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Maartensdijk, Maartensdijk, Groenekan, Groenekan, Egelshoek, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Bilthoven

Over Achterwetering boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achterwetering kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Achterwetering. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achterwetering op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achterwetering

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Achterwetering

Het huren van een ponton boot is een ideale manier om je buitenleven te verbeteren.

Een dag op een op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn pontoon boten ideaal voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Achterwetering?

Voordelen van Boot Huur in Achterwetering vergeleken met het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Achterwetering is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Achterwetering zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur Boten in Achterwetering – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Boot Verhuur is beschikbaar in heel erg veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook het jaarlijkse onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Achterwetering – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achterwetering erg eenvoudig. Huur boten van meerdere afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Achterwetering bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Achterwetering

Huur Boten in Achterwetering – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Achterwetering, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achterwetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Westbroek, Westbroek, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Maartensdijk, Maartensdijk, Groenekan, Groenekan, Egelshoek, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Bilthoven

Over Achterwetering boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achterwetering kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Achterwetering. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achterwetering op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achterwetering

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Boot Verhuur is beschikbaar in heel erg veel jachthavens Huur Boten in Achterwetering – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Mogelijk is het grootste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor mensen die varen anders niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van boot verhuur kunnen deze mensen het ook meemaken. Mogelijk hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel eigenaren van boten zouden het op geen enkele andere manier willen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Achterwetering

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button