Snel een Boot Huren in Achterwetering - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Een boot huren in Achterwetering – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achterwetering erg eenvoudig. Boten van meerdere afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Achterwetering bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct online

boot huren in Achterwetering

Snel een Boot Huren in Achterwetering - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Achterwetering, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Achterwetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Westbroek, Westbroek, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Maartensdijk, Maartensdijk, Groenekan, Groenekan, Egelshoek, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Bilthoven

Over Achterwetering boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achterwetering kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Achterwetering. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achterwetering op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achterwetering

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Achterwetering

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige manier om het waterleven te te beleven.

Een dag in een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontoon boats perfect voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten twee of drie pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

 • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
 • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
 • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Achterwetering?

Voordelen van Boot Huur in Achterwetering versus het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Achterwetering is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een geschikte huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Achterwetering zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Snel een Boot Huren in Achterwetering - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Huur Boten zijn beschikbaar op veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u ook een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Achterwetering – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achterwetering erg eenvoudig. Boten van meerdere afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Achterwetering bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct online

boot huren in Achterwetering

Snel een Boot Huren in Achterwetering - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Achterwetering, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Achterwetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Westbroek, Westbroek, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Maartensdijk, Maartensdijk, Groenekan, Groenekan, Egelshoek, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Bilthoven

Over Achterwetering boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achterwetering kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Achterwetering. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achterwetering op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achterwetering

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Huur Boten zijn beschikbaar op veel wateren Snel een Boot Huren in Achterwetering - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Achterwetering op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button