Boot Verhuur in de buurt van Achttienhoven - Goedkoop en direct online gereserveerd!

Huur uw Boot in Achttienhoven – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achttienhoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Achttienhoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct online

boot huren in Achttienhoven

Boot Verhuur in de buurt van Achttienhoven - Goedkoop en direct online gereserveerd!

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Achttienhoven, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achttienhoven, Maartensdijk, Maartensdijk, Achterwetering, Achterwetering, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Westbroek, Westbroek, Bilthoven, Bilthoven, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Groenekan, Groenekan

Over Achttienhoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achttienhoven kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Achttienhoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achttienhoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achttienhoven

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die vaarroute.

Uw Mooie Pontonboot Huren in Achttienhoven

Het online huren van een ponton boot is een geweldige manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn ponton boten ideaal voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een ponton boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

 • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor op de boot
 • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Achttienhoven?

Voordelen van Boot Huur in Achttienhoven vergeleken met het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Achttienhoven is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Achttienhoven zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Boot Verhuur in de buurt van Achttienhoven - Goedkoop en direct online gereserveerd!
Een huur boot heeft veel voordelen en is flexibel

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een kwestie.

4. Er zijn veel verschillende soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot in Achttienhoven – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achttienhoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Achttienhoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct online

boot huren in Achttienhoven

Boot Verhuur in de buurt van Achttienhoven - Goedkoop en direct online gereserveerd!

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Achttienhoven, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achttienhoven, Maartensdijk, Maartensdijk, Achterwetering, Achterwetering, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Westbroek, Westbroek, Bilthoven, Bilthoven, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Groenekan, Groenekan

Over Achttienhoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achttienhoven kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Achttienhoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achttienhoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achttienhoven

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die vaarroute.

Een huur boot heeft veel voordelen en is flexibel Boot Verhuur in de buurt van Achttienhoven - Goedkoop en direct online gereserveerd![/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Achttienhoven

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button