Huur Boten in Achttienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Een boot huren in Achttienhoven – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achttienhoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Achttienhoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Achttienhoven

Huur Boten in Achttienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Achttienhoven, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achttienhoven, Maartensdijk, Maartensdijk, Achterwetering, Achterwetering, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Westbroek, Westbroek, Bilthoven, Bilthoven, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Groenekan, Groenekan

Over Achttienhoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achttienhoven kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Achttienhoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achttienhoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achttienhoven

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Achttienhoven

Het online huren van onze pontonboot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een pontonboot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontonboot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontonboot is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
 • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En op alle andere boten
 • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Achttienhoven?

Voordelen van Boot Huur in Achttienhoven versus het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Achttienhoven is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Achttienhoven zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur Boten in Achttienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Boten huren bespaart kosten en is eenvoudig

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, denk dan ook aan het jaarlijkse onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen probleem.

4. Er zijn veel soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Achttienhoven – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Achttienhoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Achttienhoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Achttienhoven

Huur Boten in Achttienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Achttienhoven, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Achttienhoven, Maartensdijk, Maartensdijk, Achterwetering, Achterwetering, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Westbroek, Westbroek, Bilthoven, Bilthoven, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Groenekan, Groenekan

Over Achttienhoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Achttienhoven kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Achttienhoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Achttienhoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Achttienhoven

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Boten huren bespaart kosten en is eenvoudig Huur Boten in Achttienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Achttienhoven op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button