Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Alendorp via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Huur uw Boot vanuit Alendorp – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Alendorp erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Alendorp bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Alendorp

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Alendorp via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Alendorp, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Alendorp, Veldhuizen, Veldhuizen, Stadsdam, Stadsdam, De Meern, De Meern, Vleuten, Vleuten, Den Ham, Den Ham, Oudenrijn, Oudenrijn, Strijkviertel, Strijkviertel

Over Alendorp boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Alendorp kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Alendorp. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Alendorp op de kaart.

 

Nog meer informatie over Alendorp

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Alendorp

Het huren van onze pontoon boat is een perfecte manier om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn dit soort boten juist perfect voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier zijn enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontoon boat

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

 • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons je verwachte route.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere scheepvaart
 • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Alendorp?

Voordelen van Boot Huur in Alendorp versus het hebben van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Alendorp is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Alendorp zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Alendorp via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Gebruik maken van een huur boot scheelt geld en is eenvoudig

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan ook de terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot vanuit Alendorp – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Alendorp erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Alendorp bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Alendorp

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Alendorp via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Alendorp, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Alendorp, Veldhuizen, Veldhuizen, Stadsdam, Stadsdam, De Meern, De Meern, Vleuten, Vleuten, Den Ham, Den Ham, Oudenrijn, Oudenrijn, Strijkviertel, Strijkviertel

Over Alendorp boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Alendorp kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Alendorp. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Alendorp op de kaart.

 

Nog meer informatie over Alendorp

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Gebruik maken van een huur boot scheelt geld en is eenvoudig Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Alendorp via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Misschien is het belangrijkste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de hoge beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Alendorp

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button