Online een Boot Huren in Bilthoven - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Een boot huren vanuit Bilthoven – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Bilthoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Bilthoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Bilthoven

Online een Boot Huren in Bilthoven - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Bilthoven, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Bilthoven, De Bilt, De Bilt, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Groenekan, Groenekan, Maartensdijk, Maartensdijk, Blauwkapel, Blauwkapel, Achterwetering, Achterwetering

Over Bilthoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Bilthoven kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Bilthoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Bilthoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Bilthoven

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Bilthoven

Het huren van een pontonboot is een uitstekende manier om je waterleven te te beleven.

Een paar uur op een op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn dit soort boten zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontonboot

 • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
 • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op andere boten
 • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Bilthoven?

Voordelen van Boot Huur in Bilthoven tov het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Bilthoven is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een geschikte huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Bilthoven zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Online een Boot Huren in Bilthoven - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Boot verhuur is aanwezig op heel veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, denk dan ook aan het onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel verschillende boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren vanuit Bilthoven – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Bilthoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Bilthoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Bilthoven

Online een Boot Huren in Bilthoven - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Bilthoven, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Bilthoven, De Bilt, De Bilt, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Groenekan, Groenekan, Maartensdijk, Maartensdijk, Blauwkapel, Blauwkapel, Achterwetering, Achterwetering

Over Bilthoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Bilthoven kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Bilthoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Bilthoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Bilthoven

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Boot verhuur is aanwezig op heel veel wateren Online een Boot Huren in Bilthoven - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Waarschijnlijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor idereen die varen nooit als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot verhuur business kunnen deze mensen het ook ervaren. Misschien heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel booteigenaren zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige stilstanduren van hun boot gebruiken inkomsten genereren om de hoge beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Bilthoven op het water

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button