Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Blauwkapel via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren vanuit Blauwkapel – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Blauwkapel erg eenvoudig. Boten van meerdere formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Blauwkapel bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Blauwkapel

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Blauwkapel via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Blauwkapel, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Blauwkapel, Groenekan, Groenekan, De Bilt, De Bilt, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Utrecht, Utrecht, Bilthoven, Bilthoven, Achttienhoven, Achttienhoven, Achterwetering, Achterwetering

Over Blauwkapel boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Blauwkapel kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Blauwkapel. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Blauwkapel op de kaart.

 

Nog meer informatie over Blauwkapel

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die vaarroute.

Uw Mooie Pontonboot Huren in Blauwkapel

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende manier om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur in een pontoon boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

 • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op andere scheepvaart
 • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Blauwkapel?

Voordelen van Boot Huur in Blauwkapel versus het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Blauwkapel is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Blauwkapel zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Blauwkapel via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Een huur boot bespaart kosten en is erg voordelig

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren vanuit Blauwkapel – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Blauwkapel erg eenvoudig. Boten van meerdere formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Blauwkapel bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Blauwkapel

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Blauwkapel via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Blauwkapel, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Blauwkapel, Groenekan, Groenekan, De Bilt, De Bilt, Nieuwe-Wetering, Nieuwe-Wetering, Utrecht, Utrecht, Bilthoven, Bilthoven, Achttienhoven, Achttienhoven, Achterwetering, Achterwetering

Over Blauwkapel boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Blauwkapel kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Blauwkapel. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Blauwkapel op de kaart.

 

Nog meer informatie over Blauwkapel

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die vaarroute.

Een huur boot bespaart kosten en is erg voordelig Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Blauwkapel via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Blauwkapel op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button