Boot Verhuur Blokland – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Huur uw Boot vanuit Blokland – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Blokland nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw perfecte Huur Boot vanuit Blokland bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Blokland

Boot Verhuur Blokland – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Blokland, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Blokland, Montfoort, Montfoort, Mastwijk, Mastwijk, Heeswijk, Heeswijk, Achthoven, Achthoven, Snelrewaard, Snelrewaard, Benschop, Benschop, Cattenbroek, Cattenbroek

Over Blokland boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Blokland kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Blokland. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Blokland op de kaart.

 

Nog meer informatie over Blokland

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Blokland

Het online huren van een ponton boot is een ideale oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn dit soort boten perfect voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord bij een activiteit te betrekken, zeker bij wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 mensen, alsmede koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een ponton boot

 • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons over je vaarplannen.
 • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere boten
 • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Blokland?

Voordelen van Boot Huur in Blokland vergeleken met het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Blokland is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een geschikte huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Blokland zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Boot Verhuur Blokland – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren
Huur een Boot in Blokland -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel verschillende boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot vanuit Blokland – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Blokland nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw perfecte Huur Boot vanuit Blokland bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Blokland

Boot Verhuur Blokland – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Blokland, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Blokland, Montfoort, Montfoort, Mastwijk, Mastwijk, Heeswijk, Heeswijk, Achthoven, Achthoven, Snelrewaard, Snelrewaard, Benschop, Benschop, Cattenbroek, Cattenbroek

Over Blokland boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Blokland kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Blokland. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Blokland op de kaart.

 

Nog meer informatie over Blokland

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Huur een Boot in Blokland -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen Boot Verhuur Blokland – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Misschien is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor mensen die varen nooit als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het ook proberen. Mogelijk hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Blokland op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button