Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Huur uw Boot in Bosch en Duin – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Bosch en Duin erg eenvoudig. Boten van verschillende formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw perfecte Huur Boot vanuit Bosch en Duin bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Bosch en Duin

Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Bosch en Duin, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Bosch en Duin, Den Dolder, Den Dolder, Bilthoven, Bilthoven, De Bilt, De Bilt, Wieksloot, Soesterveen, Wieksloot, Soesterveen, Pijnenburg, Pijnenburg, Maartensdijk, Maartensdijk

Over Bosch en Duin boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Bosch en Duin kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Bosch en Duin. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Bosch en Duin op de kaart.

 

Nog meer informatie over Bosch en Duin

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Uw Mooie Pontonboot Huren in Bosch en Duin

Het online huren van een pontoon boat is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een pontonboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs meer aanbevolen door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn dit type boten juist zeer geschikt voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er heel veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boat is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boat

 • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand over je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En ook op alle andere boten
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Bosch en Duin?

Voordelen van Boot Huur in Bosch en Duin versus het bezitten van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Bosch en Duin is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Bosch en Duin zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.
Verhuur van Boten is beschikbaar op heel veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook het jaarlijkse onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Bosch en Duin – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Bosch en Duin erg eenvoudig. Boten van verschillende formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw perfecte Huur Boot vanuit Bosch en Duin bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Bosch en Duin

Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Bosch en Duin, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Bosch en Duin, Den Dolder, Den Dolder, Bilthoven, Bilthoven, De Bilt, De Bilt, Wieksloot, Soesterveen, Wieksloot, Soesterveen, Pijnenburg, Pijnenburg, Maartensdijk, Maartensdijk

Over Bosch en Duin boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Bosch en Duin kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Bosch en Duin. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Bosch en Duin op de kaart.

 

Nog meer informatie over Bosch en Duin

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar op heel veel plekken Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur of dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Waarschijnlijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor mensen die varen nooit als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het nu meemaken. Misschien hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Bosch en Duin

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button