Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Huur uw Boot vanuit Bosch en Duin – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Bosch en Duin erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Bosch en Duin bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Bosch en Duin

Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Bosch en Duin, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Bosch en Duin, Den Dolder, Den Dolder, Bilthoven, Bilthoven, De Bilt, De Bilt, Wieksloot, Soesterveen, Wieksloot, Soesterveen, Pijnenburg, Pijnenburg, Maartensdijk, Maartensdijk

Over Bosch en Duin boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Bosch en Duin kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Bosch en Duin. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Bosch en Duin op de kaart.

 

Nog meer informatie over Bosch en Duin

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Bosch en Duin

Het huren van een ponton boot is een ideale oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn ponton boten juist perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

 • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons over je vaarplannen.
 • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere scheepvaart
 • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Bosch en Duin?

Voordelen van Boot Huur in Bosch en Duin tov het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Bosch en Duin is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Bosch en Duin zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.
Boot verhuur is aanwezig op heel veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de jaarlijkse kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot vanuit Bosch en Duin – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Bosch en Duin erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Bosch en Duin bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Bosch en Duin

Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Bosch en Duin, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Bosch en Duin, Den Dolder, Den Dolder, Bilthoven, Bilthoven, De Bilt, De Bilt, Wieksloot, Soesterveen, Wieksloot, Soesterveen, Pijnenburg, Pijnenburg, Maartensdijk, Maartensdijk

Over Bosch en Duin boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Bosch en Duin kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Bosch en Duin. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Bosch en Duin op de kaart.

 

Nog meer informatie over Bosch en Duin

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Boot verhuur is aanwezig op heel veel plekken Huur Boten in Bosch en Duin – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Mogelijk is het primaire voordeel van goedkope inkomsten genereren om de hoge kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Bosch en Duin

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button