Huur snel een boot in Breukeleveen – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Breukeleveen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Breukeleveen nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Breukeleveen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct online

boot huren in Breukeleveen

Huur snel een boot in Breukeleveen – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Breukeleveen, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Muyeveld, Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Maarsseveen, Oud-Loosdrecht, Mijnden, Maarssen, Oudover, Nieuwersluis, Loenen, Loenen, Nieuwerhoek, Breukelen, Nieuw-Loosdrecht, Egelshoek

Over Breukeleveen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Breukeleveen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Breukeleveen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Breukeleveen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Breukeleveen

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Breukeleveen

Het online huren van een pontoon boat is een uitstekende manier om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn pontonboten zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we slechts enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen  op een boot samen bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 passagiers, evenals koelers en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel verschillende boot types zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om in luxe naar plaatsen te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boat

 • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor aan boord
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons je vaarplannen.
 • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
 • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Breukeleveen?

Voordelen van Boot Huur in Breukeleveen vergeleken met het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Breukeleveen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Breukeleveen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur snel een boot in Breukeleveen – Vergelijk en Reserveer online
Huur Boten zijn beschikbaar in veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, overweeg dan ook het onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen probleem.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Breukeleveen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Breukeleveen nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Breukeleveen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct online

boot huren in Breukeleveen

Huur snel een boot in Breukeleveen – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Breukeleveen, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Muyeveld, Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Maarsseveen, Oud-Loosdrecht, Mijnden, Maarssen, Oudover, Nieuwersluis, Loenen, Loenen, Nieuwerhoek, Breukelen, Nieuw-Loosdrecht, Egelshoek

Over Breukeleveen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Breukeleveen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Breukeleveen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Breukeleveen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Breukeleveen

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Huur Boten zijn beschikbaar in veel jachthavens Huur snel een boot in Breukeleveen – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Misschien is het primaire voordeel van voordelige inkomsten genereren om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Breukeleveen

Search

januari 2022

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button