Eenvoudig een Boot Huren in De Bilt - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Een boot huren in De Bilt – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit De Bilt erg eenvoudig. Boten van verschillende afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit De Bilt bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in De Bilt

Eenvoudig een Boot Huren in De Bilt - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in De Bilt, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Bilthoven, Blauwkapel, Groenekan, Nieuwe-Wetering, Bosch en Duin, Achttienhoven, Achttienhoven, Utrecht, Vechten, Maartensdijk, Achterwetering, Den Dolder, Westbroek, Hollandsche Rading, Oud-Zuilen

Over De Bilt boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in De Bilt kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie De Bilt. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van De Bilt op de kaart.

 

Nog meer informatie over De Bilt

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Een Mooie Pontonboot Huren in De Bilt

Het online huren van onze ponton boot is een geweldige manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een type lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn pontoon boten juist zeer geschikt voor watersport activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten gebruiken twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep bij een geplande activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar plaatsen te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

 • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons je vaarplannen.
 • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere scheepvaart
 • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in De Bilt?

Voordelen van Boot Huur in De Bilt versus het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit De Bilt is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit De Bilt zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Eenvoudig een Boot Huren in De Bilt - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Huur een Boot in de buurt van De Bilt -eenvoudig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, overweeg dan de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in De Bilt – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit De Bilt erg eenvoudig. Boten van verschillende afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit De Bilt bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in De Bilt

Eenvoudig een Boot Huren in De Bilt - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in De Bilt, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Bilthoven, Blauwkapel, Groenekan, Nieuwe-Wetering, Bosch en Duin, Achttienhoven, Achttienhoven, Utrecht, Vechten, Maartensdijk, Achterwetering, Den Dolder, Westbroek, Hollandsche Rading, Oud-Zuilen

Over De Bilt boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in De Bilt kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie De Bilt. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van De Bilt op de kaart.

 

Nog meer informatie over De Bilt

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Huur een Boot in de buurt van De Bilt -eenvoudig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Eenvoudig een Boot Huren in De Bilt - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Waarschijnlijk is het belangrijkste voordeel van eenvoudige omzetten in inkomsten om de hoge eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in De Bilt op het water

Search

augustus 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button