Huur snel een boot in De Meern – Vergelijk en Reserveer online

Huur uw Boot in De Meern – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit De Meern nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit De Meern bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in De Meern

Huur snel een boot in De Meern – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in De Meern, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
De Meern, Veldhuizen, Veldhuizen, Alendorp, Alendorp, Den Ham, Den Ham, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Harmelen, Harmelen, Vleuten, Vleuten, Reijerscop, Reijerscop

Over De Meern boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in De Meern kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie De Meern. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van De Meern op de kaart.

 

Nog meer informatie over De Meern

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Uw Pontonboot Huren in De Meern

Het huren van een pontoon boot is een perfecte manier om je waterleven te te beleven.

Een dag op een op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn pontoon boten ideaal voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
 • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere schepen
 • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in De Meern?

Voordelen van Boot Huur in De Meern tov het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit De Meern is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit De Meern zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur snel een boot in De Meern – Vergelijk en Reserveer online
Het huren van een boot scheelt erg veel geld en is voordelig

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot in De Meern – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit De Meern nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit De Meern bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in De Meern

Huur snel een boot in De Meern – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in De Meern, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
De Meern, Veldhuizen, Veldhuizen, Alendorp, Alendorp, Den Ham, Den Ham, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Harmelen, Harmelen, Vleuten, Vleuten, Reijerscop, Reijerscop

Over De Meern boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in De Meern kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie De Meern. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van De Meern op de kaart.

 

Nog meer informatie over De Meern

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Het huren van een boot scheelt erg veel geld en is voordelig Huur snel een boot in De Meern – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van voordelige omzetten in inkomsten om de hoge kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in De Meern op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button