Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Den Bosch via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren vanuit Den Bosch – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Den Bosch erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Den Bosch bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct online

boot huren in Den Bosch

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Den Bosch via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Den Bosch, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Oud Aa, Donkereind, Oudhuizen, Nieuwer-Ter-Aa, Demmerik, Oukoop, Oukoop, Wilnis, Geer, Geer, Spengen, Portengen, Aan de Zuwe, Breukelen, Vinkeveen

Over Den Bosch boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Den Bosch kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Den Bosch. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Den Bosch op de kaart.

 

Nog meer informatie over Den Bosch

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die vaarroute.

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Den Bosch

Het huren van een pontoon boot is een ideale manier om het waterleven te ervaren.

Een dag op een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier een paar van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boot

 • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
 • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Den Bosch?

Voordelen van Boot Huur in Den Bosch versus het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Den Bosch is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Den Bosch zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Den Bosch via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Verhuur van Boten is beschikbaar in veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren vanuit Den Bosch – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Den Bosch erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Den Bosch bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct online

boot huren in Den Bosch

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Den Bosch via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Den Bosch, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Oud Aa, Donkereind, Oudhuizen, Nieuwer-Ter-Aa, Demmerik, Oukoop, Oukoop, Wilnis, Geer, Geer, Spengen, Portengen, Aan de Zuwe, Breukelen, Vinkeveen

Over Den Bosch boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Den Bosch kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Den Bosch. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Den Bosch op de kaart.

 

Nog meer informatie over Den Bosch

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar in veel jachthavens Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Den Bosch via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Misschien is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor idereen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het ook meemaken. Misschien hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel booteigenaren zouden het niet willen missen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige stilstanduren van hun boot gebruiken inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Den Bosch op het water

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button