Huur goedkoop een boot in Den Dolder – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren vanuit Den Dolder – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Den Dolder erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Den Dolder bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Den Dolder

Huur goedkoop een boot in Den Dolder – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Den Dolder, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
Den Dolder, Bosch en Duin, Bosch en Duin, Wieksloot, Soesterveen, Wieksloot, Soesterveen, Pijnenburg, Pijnenburg, Bilthoven, Bilthoven, Lage-Vuursche, Lage-Vuursche, Maartensdijk, Maartensdijk

Over Den Dolder boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Den Dolder kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Den Dolder. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Den Dolder op de kaart.

 

Nog meer informatie over Den Dolder

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over die vaarroute.

Een Mooie Pontonboot Huren in Den Dolder

Het online huren van onze pontoon boat is een ideale manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een pontoon boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn pontonboten ideaal voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe naar locaties te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boat

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze pontoon boat

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
 • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere schepen
 • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Den Dolder?

Voordelen van Boot Huur in Den Dolder versus het hebben van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Den Dolder is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een geschikte huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Den Dolder zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur goedkoop een boot in Den Dolder – Vergelijk en Reserveer online
Verhuur Boten zijn beschikbaar in heel erg veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, denk dan ook aan de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een kwestie.

4. Er zijn veel verschillende soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren vanuit Den Dolder – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Den Dolder erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Den Dolder bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Den Dolder

Huur goedkoop een boot in Den Dolder – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Den Dolder, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
Den Dolder, Bosch en Duin, Bosch en Duin, Wieksloot, Soesterveen, Wieksloot, Soesterveen, Pijnenburg, Pijnenburg, Bilthoven, Bilthoven, Lage-Vuursche, Lage-Vuursche, Maartensdijk, Maartensdijk

Over Den Dolder boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Den Dolder kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Den Dolder. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Den Dolder op de kaart.

 

Nog meer informatie over Den Dolder

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over die vaarroute.

Verhuur Boten zijn beschikbaar in heel erg veel jachthavens Huur goedkoop een boot in Den Dolder – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Waarschijnlijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor idereen die varen anders nooit als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van boot verhuur kunnen deze mensen het ook proberen. Mogelijk hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel booteigenaren zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige stilstanduren van hun boot gebruiken omzetten in inkomsten om de eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Den Dolder op het water

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button