Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot vanuit Gieltjesdorp – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Gieltjesdorp erg eenvoudig. Boten van verschillende formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Gieltjesdorp bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Gieltjesdorp

Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Gieltjesdorp, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Ockhuizen, Ockhuizen, Kortrijk, Kortrijk, Portengen, Portengen, Kockengen, Kockengen, Haarzuilens, Haarzuilens, Gerverskop, Gerverskop

Over Gieltjesdorp boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Gieltjesdorp kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Gieltjesdorp. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Gieltjesdorp op de kaart.

 

Nog meer informatie over Gieltjesdorp

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Gieltjesdorp

Het huren van een pontonboot is een uitstekende oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn pontonboten ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten gebruiken twee of drie pontons om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote wateren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

 • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere scheepvaart
 • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Gieltjesdorp?

Voordelen van Boot Huur in Gieltjesdorp versus het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Gieltjesdorp is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Gieltjesdorp zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Reserveer een Boot in de buurt van Gieltjesdorp -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, denk dan ook aan het jaarlijkse onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel verschillende soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot vanuit Gieltjesdorp – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Gieltjesdorp erg eenvoudig. Boten van verschillende formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Gieltjesdorp bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Gieltjesdorp

Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Gieltjesdorp, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Ockhuizen, Ockhuizen, Kortrijk, Kortrijk, Portengen, Portengen, Kockengen, Kockengen, Haarzuilens, Haarzuilens, Gerverskop, Gerverskop

Over Gieltjesdorp boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Gieltjesdorp kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Gieltjesdorp. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Gieltjesdorp op de kaart.

 

Nog meer informatie over Gieltjesdorp

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Reserveer een Boot in de buurt van Gieltjesdorp -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van goedkope omzetten in inkomsten om de beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Gieltjesdorp

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button