Regionale Boot Huur - Ook in Harmelen - Goedkoop en altijd een passend aanbod

Een boot huren in Harmelen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Harmelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Harmelen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Harmelen

Regionale Boot Huur - Ook in Harmelen - Goedkoop en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Harmelen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Harmelen, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Reijerscop, Reijerscop, Breudijk, Breudijk, Haanwijk, Haanwijk, Den Ham, Den Ham, Putkop, Putkop, De Meern, De Meern

Over Harmelen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Harmelen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Harmelen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Harmelen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Harmelen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Voordelig Een Pontonboot Huren in Harmelen

Het huren van onze pontonboot is een uitstekende oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn dit soort boten juist zeer geschikt voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontonboot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

 • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere boten
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Harmelen?

Voordelen van Boot Huur in Harmelen versus het hebben van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Harmelen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Harmelen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Regionale Boot Huur - Ook in Harmelen - Goedkoop en altijd een passend aanbod
Reserveer een Boot in Harmelen -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook het onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in Harmelen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Harmelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Harmelen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Harmelen

Regionale Boot Huur - Ook in Harmelen - Goedkoop en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Harmelen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Harmelen, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Reijerscop, Reijerscop, Breudijk, Breudijk, Haanwijk, Haanwijk, Den Ham, Den Ham, Putkop, Putkop, De Meern, De Meern

Over Harmelen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Harmelen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Harmelen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Harmelen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Harmelen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Reserveer een Boot in Harmelen -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Regionale Boot Huur - Ook in Harmelen - Goedkoop en altijd een passend aanbod[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Mogelijk is het primaire voordeel van goedkope inkomsten genereren om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Harmelen op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button