Boot Verhuur Loenen – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Een boot huren vanuit Loenen – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Loenen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere afmetingen, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Loenen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Loenen

Boot Verhuur Loenen – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Loenen, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Loenen, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Mijnden, Slootdijk, Vreeland, Oudover, Loenersloot, Oukoop, Oukoop, Donkervliet, Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen, Muyeveld, Groenlandsekade

Over Loenen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Loenen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Loenen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Loenen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Loenen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Loenen

Het online huren van een pontonboot is een ideale oplossing om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een ponton boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontonboot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op alle andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Loenen?

Voordelen van Boot Huur in Loenen versus het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Loenen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Loenen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Boot Verhuur Loenen – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren
Huur een Boot in Loenen -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan ook de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren vanuit Loenen – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Loenen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere afmetingen, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Loenen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Loenen

Boot Verhuur Loenen – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Loenen, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Loenen, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Mijnden, Slootdijk, Vreeland, Oudover, Loenersloot, Oukoop, Oukoop, Donkervliet, Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen, Muyeveld, Groenlandsekade

Over Loenen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Loenen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Loenen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Loenen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Loenen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Huur een Boot in Loenen -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Boot Verhuur Loenen – Huur een Regionale Boot – Eenvoudig Online Reserveren[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Mogelijk is het primaire voordeel van eenvoudige omzetten in inkomsten om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Loenen

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button