Regionale Boot Huur - Ook vanuit Loenen - Eenvoudig en altijd een passend aanbod

Huur uw Boot in Loenen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Loenen erg eenvoudig. Boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Loenen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Loenen

Regionale Boot Huur - Ook vanuit Loenen - Eenvoudig en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Loenen, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Loenen, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Mijnden, Slootdijk, Vreeland, Oudover, Loenersloot, Oukoop, Oukoop, Donkervliet, Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen, Muyeveld, Groenlandsekade

Over Loenen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Loenen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Loenen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Loenen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Loenen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Loenen

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte ervaring om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontonboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontonboot

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
 • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
 • Weet dat je goed moet letten op de borden . En ook op andere schepen
 • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Loenen?

Voordelen van Boot Huur in Loenen versus het hebben van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Loenen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Loenen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Regionale Boot Huur - Ook vanuit Loenen - Eenvoudig en altijd een passend aanbod
Huur Boten zijn te krijgen op heel erg veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel verschillende boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Loenen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Loenen erg eenvoudig. Boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Loenen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Loenen

Regionale Boot Huur - Ook vanuit Loenen - Eenvoudig en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Loenen, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Loenen, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Mijnden, Slootdijk, Vreeland, Oudover, Loenersloot, Oukoop, Oukoop, Donkervliet, Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen, Muyeveld, Groenlandsekade

Over Loenen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Loenen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Loenen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Loenen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Loenen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Huur Boten zijn te krijgen op heel erg veel plekken Regionale Boot Huur - Ook vanuit Loenen - Eenvoudig en altijd een passend aanbod[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Waarschijnlijk is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor mensen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot verhuur business kunnen deze mensen het nu ervaren. Waarschijnlijk heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel booteigenaren zouden het op geen enkele andere manier willen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige uren dat zij hun boot niet (zelf gebruiken inkomsten genereren om de hoge kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Loenen

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button