Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Een boot huren vanuit Maarssen – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Maarssen nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Maarssen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Maarssen

Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Maarssen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Maarssen, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen, Maarsseveen, Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Ockhuizen, Ockhuizen, Tienhoven, Tienhoven, Haarzuilens, Haarzuilens, Breukeleveen, Breukeleveen

Over Maarssen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Maarssen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Maarssen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Maarssen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Maarssen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Maarssen

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte oplossing om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn ponton boten juist zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we slechts een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker bij wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, alsmede koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om in luxe te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere schepen
 • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Maarssen?

Voordelen van Boot Huur in Maarssen versus het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Maarssen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Maarssen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s fors afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Huur Boten zijn beschikbaar op veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook het onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren vanuit Maarssen – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Maarssen nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Maarssen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Maarssen

Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Maarssen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Maarssen, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen, Maarsseveen, Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Ockhuizen, Ockhuizen, Tienhoven, Tienhoven, Haarzuilens, Haarzuilens, Breukeleveen, Breukeleveen

Over Maarssen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Maarssen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Maarssen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Maarssen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Maarssen

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Huur Boten zijn beschikbaar op veel plekken Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van voordelige omzetten in inkomsten om de eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Maarssen op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button