Huur Boten in Montfoort – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot in Montfoort – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Montfoort nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Montfoort bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct online

boot huren in Montfoort

Huur Boten in Montfoort – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Montfoort, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Montfoort, Mastwijk, Mastwijk, Heeswijk, Heeswijk, Blokland, Blokland, Achthoven, Achthoven, Cattenbroek, Cattenbroek, Linschoten, Linschoten, Reijerscop, Reijerscop

Over Montfoort boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Montfoort kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Montfoort. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Montfoort op de kaart.

 

Nog meer informatie over Montfoort

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Een Pontonboot Huren in Montfoort

Het online huren van een pontonboot is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn pontoon boten ideaal voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier zijn enkele van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep op een boot bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, alsmede coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontonboot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontonboot is belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

 • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand over je verwachte route.
 • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere schepen
 • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Montfoort?

Voordelen van Boot Huur in Montfoort versus het bezitten van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Montfoort is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Montfoort zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Huur Boten in Montfoort – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Reserveer een Boot dichtbij Montfoort -snel via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, denk dan ook aan het jaarlijkse onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel verschillende soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Montfoort – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Montfoort nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Montfoort bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct online

boot huren in Montfoort

Huur Boten in Montfoort – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Montfoort, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Montfoort, Mastwijk, Mastwijk, Heeswijk, Heeswijk, Blokland, Blokland, Achthoven, Achthoven, Cattenbroek, Cattenbroek, Linschoten, Linschoten, Reijerscop, Reijerscop

Over Montfoort boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Montfoort kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Montfoort. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Montfoort op de kaart.

 

Nog meer informatie over Montfoort

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Reserveer een Boot dichtbij Montfoort -snel via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen Huur Boten in Montfoort – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Misschien is het primaire voordeel van eenvoudige inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Montfoort

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button