Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Nieuwe-Wetering via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Nieuwe-Wetering – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Nieuwe-Wetering erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Nieuwe-Wetering bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Nieuwe-Wetering

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Nieuwe-Wetering via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Nieuwe-Wetering, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Nieuwe-Wetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Achterwetering, Achterwetering, Groenekan, Groenekan, Maartensdijk, Maartensdijk, Westbroek, Westbroek, Bilthoven, Bilthoven, Blauwkapel, Blauwkapel

Over Nieuwe-Wetering boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Nieuwe-Wetering kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Nieuwe-Wetering. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Nieuwe-Wetering op de kaart.

 

Nog meer informatie over Nieuwe-Wetering

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Nieuwe-Wetering

Het huren van een pontonboot is een ideale ervaring om je buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een pontoon boot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontonboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf passagiers, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontonboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontonboot is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een pontonboot

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons je verwachte route.
 • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Nieuwe-Wetering?

Voordelen van Boot Huur in Nieuwe-Wetering versus het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Nieuwe-Wetering is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een geschikte huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Nieuwe-Wetering zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Nieuwe-Wetering via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Huur Boten zijn te krijgen op veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, overweeg dan de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in Nieuwe-Wetering – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Nieuwe-Wetering erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Nieuwe-Wetering bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Nieuwe-Wetering

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Nieuwe-Wetering via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Nieuwe-Wetering, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Nieuwe-Wetering, Achttienhoven, Achttienhoven, Achterwetering, Achterwetering, Groenekan, Groenekan, Maartensdijk, Maartensdijk, Westbroek, Westbroek, Bilthoven, Bilthoven, Blauwkapel, Blauwkapel

Over Nieuwe-Wetering boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Nieuwe-Wetering kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Nieuwe-Wetering. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Nieuwe-Wetering op de kaart.

 

Nog meer informatie over Nieuwe-Wetering

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Huur Boten zijn te krijgen op veel plekken Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Nieuwe-Wetering via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Misschien is het grootste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de hoge beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Nieuwe-Wetering op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button