Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Ockhuizen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Ockhuizen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Ockhuizen erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw Huur Boot vanuit Ockhuizen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Ockhuizen

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Ockhuizen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Ockhuizen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Ockhuizen, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Haarzuilens, Haarzuilens, Gieltjesdorp, Gieltjesdorp, Vleuten, Vleuten, Kortrijk, Kortrijk, Den Ham, Den Ham, Portengen, Portengen

Over Ockhuizen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Ockhuizen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Ockhuizen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Ockhuizen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Ockhuizen

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Een Pontonboot Huren in Ockhuizen

Het online huren van een pontoon boat is een uitstekende oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn dit type boten ideaal voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontoon boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

 • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor op de boot
 • Blijf bereikbaar indien we contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op alle andere boten
 • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Ockhuizen?

Voordelen van Boot Huur in Ockhuizen versus het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Ockhuizen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Ockhuizen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Ockhuizen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Verhuur Boten zijn beschikbaar op veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen probleem.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in Ockhuizen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Ockhuizen erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw Huur Boot vanuit Ockhuizen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Ockhuizen

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Ockhuizen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Ockhuizen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Ockhuizen, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Haarzuilens, Haarzuilens, Gieltjesdorp, Gieltjesdorp, Vleuten, Vleuten, Kortrijk, Kortrijk, Den Ham, Den Ham, Portengen, Portengen

Over Ockhuizen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Ockhuizen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Ockhuizen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Ockhuizen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Ockhuizen

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Verhuur Boten zijn beschikbaar op veel wateren Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Ockhuizen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Mogelijk is het grootste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor idereen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het ook meemaken. Misschien hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het op geen enkele andere manier willen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige stilstanduren van hun boot gebruiken inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Ockhuizen

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button