Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oudover via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Oudover – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Oudover erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Oudover bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Oudover

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oudover via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Oudover, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Oudover, Oud-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Vreeland, Vreeland, Loenen, Loenen, Muyeveld, Muyeveld, Nieuwerhoek, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Nieuwersluis, Kortenhoef, Slootdijk

Over Oudover boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Oudover kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Oudover. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Oudover op de kaart.

 

Nog meer informatie over Oudover

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Oudover

Het online huren van een ponton boot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een pontonboot op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontonboten perfect voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, of als iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

 • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor op de boot
 • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere boten
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Oudover?

Voordelen van Boot Huur in Oudover vergeleken met het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Oudover is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Oudover zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oudover via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Verhuur van Boten is beschikbaar op erg veel locaties

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u ook een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in Oudover – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Oudover erg eenvoudig. Huur boten van verschillende formaten, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Oudover bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Boek direct online

boot huren in Oudover

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oudover via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Oudover, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Oudover, Oud-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Vreeland, Vreeland, Loenen, Loenen, Muyeveld, Muyeveld, Nieuwerhoek, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Nieuwersluis, Kortenhoef, Slootdijk

Over Oudover boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Oudover kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Oudover. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Oudover op de kaart.

 

Nog meer informatie over Oudover

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar op erg veel locaties Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oudover via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Misschien is het primaire voordeel van eenvoudige inkomsten genereren om de hoge eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Oudover

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button