Huur Boten in Portengen – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot in Portengen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Portengen erg eenvoudig. Boten van meerdere afmetingen, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw perfecte Huur Boot vanuit Portengen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Portengen

Huur Boten in Portengen – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Portengen, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Portengen, Kockengen, Kockengen, Kortrijk, Kortrijk, Gieltjesdorp, Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Spengen, Spengen, Oud Aa, Oud Aa, Den Bosch, Den Bosch

Over Portengen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Portengen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Portengen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Portengen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Portengen

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Portengen

Het huren van een ponton boot is een perfecte oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn pontoon boats zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee of drie pontons om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe ponton boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier zijn een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een ponton boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een ponton boot is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere schepen
 • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Portengen?

Voordelen van Boot Huur in Portengen tov het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Portengen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Portengen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Huur Boten in Portengen – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Gebruik maken van een huur boot bespaart kosten en is flexibel

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot in Portengen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Portengen erg eenvoudig. Boten van meerdere afmetingen, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw perfecte Huur Boot vanuit Portengen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Portengen

Huur Boten in Portengen – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Portengen, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Portengen, Kockengen, Kockengen, Kortrijk, Kortrijk, Gieltjesdorp, Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Spengen, Spengen, Oud Aa, Oud Aa, Den Bosch, Den Bosch

Over Portengen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Portengen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Portengen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Portengen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Portengen

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Gebruik maken van een huur boot bespaart kosten en is flexibel Huur Boten in Portengen – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor idereen die varen anders nooit als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het nu ervaren. Misschien heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel booteigenaren zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige uren dat zij hun boot niet (zelf gebruiken omzetten in inkomsten om de beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Portengen

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button