Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Putkop via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Putkop – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Putkop erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Putkop bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Putkop

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Putkop via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Putkop, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Putkop, Haanwijk, Haanwijk, Breudijk, Breudijk, Breeveld, Houtdijken, Houtdijken, ’s-Gravesloot, ’s-Gravesloot, Gerverskop, Gerverskop, Harmelen, Harmelen, Harmelerwaard

Over Putkop boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Putkop kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Putkop. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Putkop op de kaart.

 

Nog meer informatie over Putkop

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Een Mooie Pontonboot Huren in Putkop

Het huren van onze ponton boot is een geweldige manier om het waterleven te te beleven.

Een paar uur op een ponton boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe ponton boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een ponton boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een ponton boot

 • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
 • Weet dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere schepen
 • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Putkop?

Voordelen van Boot Huur in Putkop tov het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Putkop is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Putkop zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Putkop via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Verhuur van Boten is beschikbaar op veel locaties

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, overweeg dan de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Putkop – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Putkop erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Putkop bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Putkop

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Putkop via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Putkop, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Putkop, Haanwijk, Haanwijk, Breudijk, Breudijk, Breeveld, Houtdijken, Houtdijken, ’s-Gravesloot, ’s-Gravesloot, Gerverskop, Gerverskop, Harmelen, Harmelen, Harmelerwaard

Over Putkop boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Putkop kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Putkop. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Putkop op de kaart.

 

Nog meer informatie over Putkop

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar op veel locaties Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Putkop via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Mogelijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor mensen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het ook ervaren. Waarschijnlijk hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het op geen enkele andere manier willen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken inkomsten genereren om de hoge beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Putkop

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button