Huur Boten in Tienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot in Tienhoven – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Tienhoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere formaten, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Tienhoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Tienhoven

Huur Boten in Tienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Tienhoven, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Breukeleveen, Breukeleveen, Maarsseveen, Maarsseveen, Muyeveld, Muyeveld, Maarssen, Maarssen, Westbroek, Westbroek, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen

Over Tienhoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Tienhoven kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Tienhoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Tienhoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Tienhoven

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Tienhoven

Het huren van onze pontoon boot is een perfecte ervaring om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een ponton boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn pontoon boten juist zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee of drie pontons om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

 • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En ook op alle andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Tienhoven?

Voordelen van Boot Huur in Tienhoven versus het hebben van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Tienhoven is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Tienhoven zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Huur Boten in Tienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Verhuur van Boten is beschikbaar op veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, overweeg dan ook de terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Tienhoven – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Tienhoven nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere formaten, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Tienhoven bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Tienhoven

Huur Boten in Tienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Tienhoven, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Breukeleveen, Breukeleveen, Maarsseveen, Maarsseveen, Muyeveld, Muyeveld, Maarssen, Maarssen, Westbroek, Westbroek, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen

Over Tienhoven boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Tienhoven kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Tienhoven. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Tienhoven op de kaart.

 

Nog meer informatie over Tienhoven

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar op veel wateren Huur Boten in Tienhoven – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van eenvoudige omzetten in inkomsten om de hoge eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Tienhoven

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button