Online een Boot Huren in Utrecht - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Huur uw Boot in Utrecht – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Utrecht nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Utrecht bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Utrecht

Online een Boot Huren in Utrecht - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Utrecht, Blauwkapel, Blauwkapel, Oudenrijn, Oudenrijn, Groenekan, Groenekan, Strijkviertel, Strijkviertel, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen, Stadsdam, Stadsdam, De Bilt, De Bilt

Over Utrecht boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Utrecht kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Utrecht. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Utrecht op de kaart.

 

Nog meer informatie over Utrecht

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Uw Pontonboot Huren in Utrecht

Het huren van een pontoon boat is een perfecte oplossing om het waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een pontoon boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn pontoon boten zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontons om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

 • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
 • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
 • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Utrecht?

Voordelen van Boot Huur in Utrecht tov het bezitten van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Utrecht is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Utrecht zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Online een Boot Huren in Utrecht - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Boot Verhuur is beschikbaar in heel erg veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Utrecht – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Utrecht nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Utrecht bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Utrecht

Online een Boot Huren in Utrecht - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Utrecht, Blauwkapel, Blauwkapel, Oudenrijn, Oudenrijn, Groenekan, Groenekan, Strijkviertel, Strijkviertel, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen, Stadsdam, Stadsdam, De Bilt, De Bilt

Over Utrecht boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Utrecht kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Utrecht. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Utrecht op de kaart.

 

Nog meer informatie over Utrecht

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Boot Verhuur is beschikbaar in heel erg veel jachthavens Online een Boot Huren in Utrecht - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Misschien is het belangrijkste voordeel van voordelige inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Utrecht

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button