Boot Huur Vechten – Vergelijk en Reserveer online - Eenvoudig – Per uur of dag te huren

Huur uw Boot in Vechten – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vechten nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Vechten bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Vechten

Boot Huur Vechten – Vergelijk en Reserveer online - Eenvoudig – Per uur of dag te huren

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vechten, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
Vechten, Heemstede, Heemstede, De Bilt, De Bilt, Utrecht, Utrecht, Blauwkapel, Blauwkapel, Groenekan, Groenekan, Bilthoven, Bilthoven, Oudenrijn, Oudenrijn

Over Vechten boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vechten kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Vechten. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vechten op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vechten

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Vechten

Het huren van een pontoon boot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn ponton boten juist perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

 • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand je vaarplannen.
 • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere boten
 • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Vechten?

Voordelen van Boot Huur in Vechten vergeleken met het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Vechten is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Vechten zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Boot Huur Vechten – Vergelijk en Reserveer online - Eenvoudig – Per uur of dag te huren
Reserveer een Boot in de buurt van Vechten -eenvoudig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, denk dan ook aan de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Vechten – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vechten nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Vechten bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Vechten

Boot Huur Vechten – Vergelijk en Reserveer online - Eenvoudig – Per uur of dag te huren

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vechten, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
Vechten, Heemstede, Heemstede, De Bilt, De Bilt, Utrecht, Utrecht, Blauwkapel, Blauwkapel, Groenekan, Groenekan, Bilthoven, Bilthoven, Oudenrijn, Oudenrijn

Over Vechten boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vechten kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Vechten. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vechten op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vechten

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Reserveer een Boot in de buurt van Vechten -eenvoudig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Boot Huur Vechten – Vergelijk en Reserveer online - Eenvoudig – Per uur of dag te huren[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Waarschijnlijk is het primaire voordeel van voordelige inkomsten genereren om de hoge beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Vechten op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button