Goedkoop een Boot Huren in Veldhuizen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Een boot huren in Veldhuizen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Veldhuizen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Veldhuizen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct online

boot huren in Veldhuizen

Goedkoop een Boot Huren in Veldhuizen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Veldhuizen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Veldhuizen, De Meern, De Meern, Alendorp, Alendorp, Stadsdam, Stadsdam, Den Ham, Den Ham, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Vleuten, Vleuten, Reijerscop, Reijerscop

Over Veldhuizen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Veldhuizen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Veldhuizen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Veldhuizen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Veldhuizen

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Veldhuizen

Het huren van een pontonboot is een uitstekende oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag in een op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en klein, nu zijn pontonboten juist ideaal voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontonboot

 • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons je verwachte route.
 • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere boten
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Veldhuizen?

Voordelen van Boot Huur in Veldhuizen tov het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Veldhuizen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Veldhuizen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Goedkoop een Boot Huren in Veldhuizen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Huur Boten zijn te krijgen in veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Veldhuizen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Veldhuizen nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van meerdere afmetingen, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Veldhuizen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Reserveer direct online

boot huren in Veldhuizen

Goedkoop een Boot Huren in Veldhuizen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Veldhuizen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Veldhuizen, De Meern, De Meern, Alendorp, Alendorp, Stadsdam, Stadsdam, Den Ham, Den Ham, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Vleuten, Vleuten, Reijerscop, Reijerscop

Over Veldhuizen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Veldhuizen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Veldhuizen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Veldhuizen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Veldhuizen

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Huur Boten zijn te krijgen in veel jachthavens Goedkoop een Boot Huren in Veldhuizen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van voordelige inkomsten genereren om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Veldhuizen

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button