Lokale Boot Huur - Ook vanuit Vleuten - Eenvoudig en altijd een passend aanbod

Een boot huren in Vleuten – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vleuten nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Vleuten bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Vleuten

Lokale Boot Huur - Ook vanuit Vleuten - Eenvoudig en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vleuten, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Vleuten, Den Ham, Den Ham, Haarzuilens, Haarzuilens, Alendorp, Alendorp, Ockhuizen, Ockhuizen, De Meern, De Meern, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Veldhuizen, Veldhuizen

Over Vleuten boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vleuten kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Vleuten. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vleuten op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vleuten

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Vleuten

Het online huren van onze pontoon boot is een ideale ervaring om het buitenleven te ervaren.

Een dag op een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn pontonboten zeer geschikt voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

 • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand over je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere schepen
 • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Vleuten?

Voordelen van Boot Huur in Vleuten vergeleken met het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Vleuten is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Vleuten zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Lokale Boot Huur - Ook vanuit Vleuten - Eenvoudig en altijd een passend aanbod
Gebruik maken van een huur boot bespaart kosten en is erg voordelig

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren in Vleuten – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vleuten nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Vleuten bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Vleuten

Lokale Boot Huur - Ook vanuit Vleuten - Eenvoudig en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vleuten, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Vleuten, Den Ham, Den Ham, Haarzuilens, Haarzuilens, Alendorp, Alendorp, Ockhuizen, Ockhuizen, De Meern, De Meern, Harmelerwaard, Harmelerwaard, Veldhuizen, Veldhuizen

Over Vleuten boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vleuten kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Vleuten. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vleuten op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vleuten

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Gebruik maken van een huur boot bespaart kosten en is erg voordelig Lokale Boot Huur - Ook vanuit Vleuten - Eenvoudig en altijd een passend aanbod[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Mogelijk is het primaire voordeel van eenvoudige inkomsten genereren om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Vleuten

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button