Regionale Boot Huur - Ook vanuit Wilnis - Voordelig en altijd een passend aanbod

Huur uw Boot vanuit Wilnis – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Wilnis nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Wilnis bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Wilnis

Regionale Boot Huur - Ook vanuit Wilnis - Voordelig en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Wilnis, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
Donkereind, Oudhuizen, Demmerik, Mijdrecht, Aan de Zuwe, Vinkeveen, Waverveen, Den Bosch, Achterbos, Geer, Geer, Spengen, Noordsebuurt, Baambrugse Zuwe, Oukoop

Over Wilnis boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Wilnis kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Wilnis. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Wilnis op de kaart.

 

Nog meer informatie over Wilnis

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Wilnis

Het huren van een pontoon boat is een geweldige manier om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn dit soort boten juist perfect voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boat is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boat

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons je verwachte route.
 • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere boten
 • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Wilnis?

Voordelen van Boot Huur in Wilnis tov het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Wilnis is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Wilnis zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Regionale Boot Huur - Ook vanuit Wilnis - Voordelig en altijd een passend aanbod
Reserveer een Boot dichtbij Wilnis -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot vanuit Wilnis – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Wilnis nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van meerdere afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Wilnis bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Wilnis

Regionale Boot Huur - Ook vanuit Wilnis - Voordelig en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Wilnis, maar onder meer ook in de volgende locaties in Utrecht:
Donkereind, Oudhuizen, Demmerik, Mijdrecht, Aan de Zuwe, Vinkeveen, Waverveen, Den Bosch, Achterbos, Geer, Geer, Spengen, Noordsebuurt, Baambrugse Zuwe, Oukoop

Over Wilnis boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Wilnis kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Wilnis. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Wilnis op de kaart.

 

Nog meer informatie over Wilnis

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Reserveer een Boot dichtbij Wilnis -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Regionale Boot Huur - Ook vanuit Wilnis - Voordelig en altijd een passend aanbod[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Mogelijk is het grootste voordeel van goedkope omzetten in inkomsten om de beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Wilnis op het water

Search

oktober 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button