Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Woerden via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Woerden – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Woerden erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Woerden bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Woerden

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Woerden via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Woerden, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Woerden, Geestdorp, ’s-Gravesloot, ’s-Gravesloot, Breeveld, Polanen, Polanen, Kamerik, Kamerik, Houtdijken, Houtdijken, Kromwijk, Kromwijk, Putkop, Putkop

Over Woerden boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Woerden kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Woerden. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Woerden op de kaart.

 

Nog meer informatie over Woerden

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Een Mooie Pontonboot Huren in Woerden

Het huren van een ponton boot is een uitstekende manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten juist perfect voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten gebruiken twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

 • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op alle andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Woerden?

Voordelen van Boot Huur in Woerden vergeleken met het bezitten van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Woerden is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Woerden zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Woerden via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Huur Boten zijn beschikbaar in heel erg veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, denk dan ook aan ook de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een kwestie.

4. Er zijn veel verschillende soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Woerden – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Woerden erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, typen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Woerden bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct op deze website

boot huren in Woerden

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Woerden via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Woerden, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Woerden, Geestdorp, ’s-Gravesloot, ’s-Gravesloot, Breeveld, Polanen, Polanen, Kamerik, Kamerik, Houtdijken, Houtdijken, Kromwijk, Kromwijk, Putkop, Putkop

Over Woerden boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Woerden kunt reserveren. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie Woerden. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Woerden op de kaart.

 

Nog meer informatie over Woerden

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Huur Boten zijn beschikbaar in heel erg veel jachthavens Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Woerden via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Waarschijnlijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor idereen die varen anders niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het nu meemaken. Waarschijnlijk heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Woerden

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button