Vaarroutes Loosdrechtse Plassen met Huur Boot

Denk Loosdrecht dan denk je aan de Loosdrechtse meren. De Loosdrechtse meren zijn misschien wel de mooiste bekende Vechtplassen. U kunt een boot huren in Loosdrecht, watersporten, maar ook genieten van de rust en ruimte. Talrijke vaarroutes zijn mogelijk op de Loosdrechtse meren, variërend van 2 tot 5 uur maar ook een week of langer in combinatie met een pad op de Vecht.

U kunt beginnen met de mooiste vaarroutes op de Loosdrechtse meren in Loosdrecht.
Deze locatie is een van de meest populaire watersportgebieden in Nederland, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, wat niet onverwacht is. De Loosdrechtse Plassen zijn een verzamelnaam voor alle meren rond Loosdrecht, inclusief de Wide Blik, de Loenderveense Plas, de Vuntus, de First to the Fifth Lake, Breukeleveense Plas en de Kievits-gemeenschappen.

Bekijk ook andere locaties: Een boottocht op de Loosdrechtse meren en omgeving is de ideale methode om uw zomervakantie te investeren. Veel vaarroutes zijn mogelijk op de Loosdrechtse meren, variërend van 2 tot 5 uur maar ook een week of langer in combinatie met een pad op de Vecht.

De mooiste vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen
U kunt beginnen met de mooiste vaarroutes op de Loosdrechtse meren in Loosdrecht. Vaar langs het gevarieerde landschap van weiden, polders en overbelaste bossen. Langs de route kun je stoppen op verschillende plaatsen zoals Breukelen, Loenen aan de Vecht of Vreeland. Je kunt Fort Kijkuit bekijken, tussen de molens “De Hoop” of “De Ruiter” of Eiland Meent.

Genoeg water gezien? Dan is er genoeg te doen op het land.

img-2

Barbecue of picknick op de kade

  • Geniet van een traktatie en drink tussen de eetgelegenheden, bars, terrassen en cafés
  • Ga wandelen en / of fietsen. Er zijn prachtige wandel- en fietspaden door de hele locatie.
Shopping Cart
Call Now Button