Boot Huren in Harmelen? - Huur uw boot via Boot-Huur.nl - Goedkoop en altijd een passend aanbod

Een boot huren in Harmelen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Harmelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende formaten, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Harmelen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Harmelen

Boot Huren in Harmelen? - Huur uw boot via Boot-Huur.nl - Goedkoop en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Harmelen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Harmelerwaard, Reijerscop, Breudijk, Haanwijk, Den Ham, Den Ham, Putkop, De Meern, Veldhuizen, Vleuten, Cattenbroek, Gerverskop, Breeveld, Haarzuilens, Alendorp

Over Harmelen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Harmelen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Harmelen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Harmelen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Harmelen

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Harmelen

Het huren van een pontoon boot is een ideale oplossing om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn ze zeer geschikt voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

 • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
 • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere schepen
 • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Harmelen?

Voordelen van Boot Huur in Harmelen tov het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Harmelen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Harmelen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s fors afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Boot Huren in Harmelen? - Huur uw boot via Boot-Huur.nl - Goedkoop en altijd een passend aanbod
Verhuur van Boten is beschikbaar op heel veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, denk dan ook aan de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt meerdere serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen probleem.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Harmelen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Harmelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende formaten, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Harmelen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Harmelen

Boot Huren in Harmelen? - Huur uw boot via Boot-Huur.nl - Goedkoop en altijd een passend aanbod

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Harmelen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Harmelerwaard, Reijerscop, Breudijk, Haanwijk, Den Ham, Den Ham, Putkop, De Meern, Veldhuizen, Vleuten, Cattenbroek, Gerverskop, Breeveld, Haarzuilens, Alendorp

Over Harmelen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Harmelen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Harmelen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Harmelen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Harmelen

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar op heel veel wateren Boot Huren in Harmelen? - Huur uw boot via Boot-Huur.nl - Goedkoop en altijd een passend aanbod[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Waarschijnlijk is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor mensen die varen anders nooit als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot verhuur business kunnen deze mensen het ook ervaren. Misschien hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel booteigenaren zouden het niet willen missen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige uren dat zij hun boot niet (zelf gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Harmelen

Search

juli 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button