Huur Boten in Harmelerwaard – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Huur uw Boot in Harmelerwaard – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Harmelerwaard nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Harmelerwaard bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct online

boot huren in Harmelerwaard

Huur Boten in Harmelerwaard – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Harmelerwaard, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Harmelen, Reijerscop, Den Ham, Den Ham, De Meern, Breudijk, Haanwijk, Veldhuizen, Putkop, Vleuten, Alendorp, Haarzuilens, Gerverskop, Cattenbroek, Breeveld

Over Harmelerwaard boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Harmelerwaard kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Harmelerwaard. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Harmelerwaard op de kaart.

 

Nog meer informatie over Harmelerwaard

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Harmelerwaard

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een pontonboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs meer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn pontoon boats zeer geschikt voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee (of drie) pontons om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

 • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
 • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
 • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Harmelerwaard?

Voordelen van Boot Huur in Harmelerwaard versus het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Harmelerwaard is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Harmelerwaard zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Huur Boten in Harmelerwaard – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.
Huur Boten zijn beschikbaar op veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen probleem.

4. Er zijn veel verschillende soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot in Harmelerwaard – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Harmelerwaard nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Harmelerwaard bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct online

boot huren in Harmelerwaard

Huur Boten in Harmelerwaard – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Harmelerwaard, maar bijvoorbeeld ook in de volgende locaties in Utrecht:
Harmelen, Reijerscop, Den Ham, Den Ham, De Meern, Breudijk, Haanwijk, Veldhuizen, Putkop, Vleuten, Alendorp, Haarzuilens, Gerverskop, Cattenbroek, Breeveld

Over Harmelerwaard boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Harmelerwaard kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Harmelerwaard. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Harmelerwaard op de kaart.

 

Nog meer informatie over Harmelerwaard

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Huur Boten zijn beschikbaar op veel plekken Huur Boten in Harmelerwaard – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Mogelijk is het grootste voordeel van voordelige inkomsten genereren om de eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Harmelerwaard op het water

Search

juli 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button