Voordelig een Boot Huren in Vleuten - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Huur uw Boot in Vleuten – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vleuten erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Vleuten bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Vleuten

Voordelig een Boot Huren in Vleuten - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vleuten, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Den Ham, Den Ham, Haarzuilens, Alendorp, Ockhuizen, De Meern, Harmelerwaard, Veldhuizen, Harmelen, Laagnieuwkoop, Breudijk, Stadsdam, Gieltjesdorp, Reijerscop, Haanwijk

Over Vleuten boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vleuten kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Vleuten. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vleuten op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vleuten

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Vleuten

Het online huren van een pontoon boot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere schepen
 • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Vleuten?

Voordelen van Boot Huur in Vleuten versus het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Vleuten is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Vleuten zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Voordelig een Boot Huren in Vleuten - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Boek een Boot in de buurt van Vleuten -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de jaarlijkse kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot in Vleuten – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vleuten erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Vleuten bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Vleuten

Voordelig een Boot Huren in Vleuten - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Vleuten, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Den Ham, Den Ham, Haarzuilens, Alendorp, Ockhuizen, De Meern, Harmelerwaard, Veldhuizen, Harmelen, Laagnieuwkoop, Breudijk, Stadsdam, Gieltjesdorp, Reijerscop, Haanwijk

Over Vleuten boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vleuten kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Vleuten. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vleuten op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vleuten

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Boek een Boot in de buurt van Vleuten -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Voordelig een Boot Huren in Vleuten - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Mogelijk is het grootste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor idereen die varen anders nooit als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van boot verhuur kunnen deze mensen het ook meemaken. Mogelijk hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Vleuten

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button