Huur Boten in Nieuw-Loosdrecht – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Huur uw Boot vanuit Nieuw-Loosdrecht – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Nieuw-Loosdrecht nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Nieuw-Loosdrecht bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct online

boot huren in Nieuw-Loosdrecht

Huur Boten in Nieuw-Loosdrecht – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Nieuw-Loosdrecht, maar onder andere ook in de volgende locaties in Noord-Holland:
Egelshoek, Oud-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Kortenhoef, Muyeveld, Muyeveld, Hilversum, ’s-Graveland, Oudover, Oudover, Breukeleveen, Breukeleveen, Tienhoven

Over Nieuw-Loosdrecht boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Nieuw-Loosdrecht kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Nieuw-Loosdrecht. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Nieuw-Loosdrecht op de kaart.

 

Nog meer informatie over Nieuw-Loosdrecht

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Nieuw-Loosdrecht

Het huren van onze pontonboot is een perfecte oplossing om je waterleven te te beleven.

Een dag op een pontonboot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een type lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ponton boten zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
 • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Nieuw-Loosdrecht?

Voordelen van Boot Huur in Nieuw-Loosdrecht tov het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Nieuw-Loosdrecht is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een goede huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Nieuw-Loosdrecht zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors in waarde verminderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur Boten in Nieuw-Loosdrecht – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.
Huur een Boot in Nieuw-Loosdrecht -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, overweeg dan ook de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder het weer. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen probleem.

4. Er zijn veel verschillende boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot vanuit Nieuw-Loosdrecht – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Nieuw-Loosdrecht nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Huur uw boot vanuit Nieuw-Loosdrecht bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Reserveer direct online

boot huren in Nieuw-Loosdrecht

Huur Boten in Nieuw-Loosdrecht – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Nieuw-Loosdrecht, maar onder andere ook in de volgende locaties in Noord-Holland:
Egelshoek, Oud-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Hollandsche Rading, Hollandsche Rading, Kortenhoef, Muyeveld, Muyeveld, Hilversum, ’s-Graveland, Oudover, Oudover, Breukeleveen, Breukeleveen, Tienhoven

Over Nieuw-Loosdrecht boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Nieuw-Loosdrecht kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Nieuw-Loosdrecht. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Nieuw-Loosdrecht op de kaart.

 

Nog meer informatie over Nieuw-Loosdrecht

Populaire Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Huur een Boot in Nieuw-Loosdrecht -goedkoop via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen Huur Boten in Nieuw-Loosdrecht – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.[/caption]

Iedereen kan nu boten huren

Misschien is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor idereen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het nu proberen. Misschien hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Nieuw-Loosdrecht op het water

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button