Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oud-Maarsseveen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Een boot huren in Oud-Maarsseveen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Oud-Maarsseveen erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw Huur Boot vanuit Oud-Maarsseveen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Oud-Maarsseveen

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oud-Maarsseveen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Oud-Maarsseveen, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Oud-Maarsseveen, Tienhoven, Tienhoven, Maarsseveen, Maarsseveen, Breukeleveen, Breukeleveen, Westbroek, Westbroek, Muyeveld, Muyeveld, Maarssen, Maarssen, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen

Over Oud-Maarsseveen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Oud-Maarsseveen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Oud-Maarsseveen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Oud-Maarsseveen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Oud-Maarsseveen

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Voordelig Een Pontonboot Huren in Oud-Maarsseveen

Het online huren van een pontonboot is een perfecte ervaring om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aanbevolen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn pontoon boten juist perfect voor watersport activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats maken gebruik van twee of drie pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om naar locaties te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontonboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontonboot is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

 • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
 • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
 • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Oud-Maarsseveen?

Voordelen van Boot Huur in Oud-Maarsseveen vergeleken met het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Oud-Maarsseveen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Oud-Maarsseveen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors afschrijven, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oud-Maarsseveen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Gebruik maken van een huur boot bespaart geld en is flexibel

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, overweeg dan de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal nooit een probleem.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot leeg laat.

Een boot huren in Oud-Maarsseveen – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Oud-Maarsseveen erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één eenvoudige handeling!

Vind uw Huur Boot vanuit Oud-Maarsseveen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Oud-Maarsseveen

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oud-Maarsseveen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Oud-Maarsseveen, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Oud-Maarsseveen, Tienhoven, Tienhoven, Maarsseveen, Maarsseveen, Breukeleveen, Breukeleveen, Westbroek, Westbroek, Muyeveld, Muyeveld, Maarssen, Maarssen, Oud-Zuilen, Oud-Zuilen

Over Oud-Maarsseveen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Oud-Maarsseveen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Oud-Maarsseveen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Oud-Maarsseveen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Oud-Maarsseveen

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Gebruik maken van een huur boot bespaart geld en is flexibel Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Oud-Maarsseveen via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Mogelijk is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor mensen die varen anders niet als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot verhuur business kunnen deze mensen het nu ervaren. Waarschijnlijk heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het op geen enkele andere manier willen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons GMB Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Oud-Maarsseveen

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button