Huur Boten in Oud-Loosdrecht – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot in Oud-Loosdrecht – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Oud-Loosdrecht nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende afmetingen, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Oud-Loosdrecht bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Oud-Loosdrecht

Huur Boten in Oud-Loosdrecht – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Oud-Loosdrecht, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Oud-Loosdrecht, Oudover, Oudover, Muyeveld, Muyeveld, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Breukeleveen, Kortenhoef, Tienhoven, Tienhoven, Loenen, Loenen, ’s-Graveland, Egelshoek

Over Oud-Loosdrecht boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Oud-Loosdrecht kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Oud-Loosdrecht. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Oud-Loosdrecht op de kaart.

 

Nog meer informatie over Oud-Loosdrecht

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Een Pontonboot Huren in Oud-Loosdrecht

Het huren van een pontoon boot is een geweldige ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontonboten perfect voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote wateren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
 • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand je verwachte route.
 • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere boten
 • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Oud-Loosdrecht?

Voordelen van Boot Huur in Oud-Loosdrecht vergeleken met het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Oud-Loosdrecht is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Daardoor zullen zelfs frequente watersporters uit Oud-Loosdrecht zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter jacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! Het probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink afwaarderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Huur Boten in Oud-Loosdrecht – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Het huren van een boot scheelt veel geld en is eenvoudig

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en plekken bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Oud-Loosdrecht – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Oud-Loosdrecht nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende afmetingen, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Oud-Loosdrecht bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct op deze website

boot huren in Oud-Loosdrecht

Huur Boten in Oud-Loosdrecht – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Oud-Loosdrecht, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Oud-Loosdrecht, Oudover, Oudover, Muyeveld, Muyeveld, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Breukeleveen, Kortenhoef, Tienhoven, Tienhoven, Loenen, Loenen, ’s-Graveland, Egelshoek

Over Oud-Loosdrecht boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Oud-Loosdrecht kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Oud-Loosdrecht. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Oud-Loosdrecht op de kaart.

 

Nog meer informatie over Oud-Loosdrecht

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over die vaarroute.

Het huren van een boot scheelt veel geld en is eenvoudig Huur Boten in Oud-Loosdrecht – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Misschien is het belangrijkste voordeel van goedkope omzetten in inkomsten om de hoge kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Oud-Loosdrecht op het water

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button