Boot Verhuur Vinkenkade – Huur een Lokale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Huur uw Boot vanuit Vinkenkade – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vinkenkade nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw Huur Boot vanuit Vinkenkade bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Vinkenkade

Boot Verhuur Vinkenkade – Huur een Lokale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Vinkenkade, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Groenlandsekade, Baambrugge, Baambrugse Zuwe, Donkervliet, Loenersloot, Slootdijk, Abcoude, Achterbos, Vinkeveen, Stokkelaarsbrug, Waver, Vreeland, Oukoop, Oukoop, Botshol

Over Vinkenkade boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vinkenkade kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Vinkenkade. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vinkenkade op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vinkenkade

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Uw Pontonboot Huren in Vinkenkade

Het huren van onze pontonboot is een perfecte manier om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ponton boten juist perfect voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie . Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen  op een boot bij de activiteiten te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

 • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
 • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere scheepvaart
 • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Waarom een boot huren in Vinkenkade?

Voordelen van Boot Huur in Vinkenkade tov het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Vinkenkade is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Vinkenkade zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors in waarde verminderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in afgelegde afstand, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe langer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Boot Verhuur Vinkenkade – Huur een Lokale Boot – Eenvoudig Online Reserveren
Boot verhuur is aanwezig op heel veel locaties

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de investering van een nieuwe boot, overweeg dan de kosten voor onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot vanuit Vinkenkade – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Vinkenkade nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende formaten, soorten en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw Huur Boot vanuit Vinkenkade bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Vinkenkade

Boot Verhuur Vinkenkade – Huur een Lokale Boot – Eenvoudig Online Reserveren

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Vinkenkade, maar onder andere ook in de volgende locaties in Utrecht:
Groenlandsekade, Baambrugge, Baambrugse Zuwe, Donkervliet, Loenersloot, Slootdijk, Abcoude, Achterbos, Vinkeveen, Stokkelaarsbrug, Waver, Vreeland, Oukoop, Oukoop, Botshol

Over Vinkenkade boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Vinkenkade kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Vinkenkade. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Vinkenkade op de kaart.

 

Nog meer informatie over Vinkenkade

Populaire Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Boot verhuur is aanwezig op heel veel locaties Boot Verhuur Vinkenkade – Huur een Lokale Boot – Eenvoudig Online Reserveren[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Misschien is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot simpeler en toegankelijker maakt voor mensen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot verhuur business kunnen deze mensen het nu ervaren. Misschien hebt u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel booteigenaren zouden het op geen enkele andere manier willen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige uren dat zij hun boot niet (zelf gebruiken omzetten in inkomsten om de hoge jaarlijkse kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Vinkenkade

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button