Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Loenersloot via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Huur uw Boot in Loenersloot – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Loenersloot erg eenvoudig. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Loenersloot bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Loenersloot

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Loenersloot via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Loenersloot, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Donkervliet, Slootdijk, Groenlandsekade, Baambrugge, Vinkenkade, Vreeland, Loenen, Loenen, Baambrugse Zuwe, Oukoop, Oukoop, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Mijnden, Nieuwer-Ter-Aa

Over Loenersloot boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Loenersloot kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Loenersloot. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Loenersloot op de kaart.

 

Nog meer informatie over Loenersloot

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Loenersloot

Het huren van een pontonboot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een pontonboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn pontoon boats juist ideaal voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee of drie pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een pontonboot

 • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
 • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand je verwachte route.
 • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere schepen
 • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Loenersloot?

Voordelen van Boot Huur in Loenersloot tov het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Loenersloot is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Loenersloot zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe vaker u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het plezier op korte termijn!

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Loenersloot via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online
Huur een Boot in Loenersloot -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de prijs van een nieuwe boot, denk dan ook aan de terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot in uw eigen tuin betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel soorten boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Loenersloot – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water simpel, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Loenersloot erg eenvoudig. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Loenersloot bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Loenersloot

Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Loenersloot via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online

Via ons kunt u niet enkel een boot huren in Loenersloot, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Donkervliet, Slootdijk, Groenlandsekade, Baambrugge, Vinkenkade, Vreeland, Loenen, Loenen, Baambrugse Zuwe, Oukoop, Oukoop, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Mijnden, Nieuwer-Ter-Aa

Over Loenersloot boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Loenersloot kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Loenersloot. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Loenersloot op de kaart.

 

Nog meer informatie over Loenersloot

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Huur een Boot in Loenersloot -voordelig via Boot-Huur.nl – Voor Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 gasten Een uur, dag of weekend varen? Huur een Boot in Loenersloot via Boot-Huur.nl – Vergelijk en Reserveer online[/caption]

Iedereen kan nu een boot huren

Misschien is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor idereen die varen anders nooit als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van boot verhuur kunnen deze mensen het nu ervaren. Waarschijnlijk heeft u altijd al eens willen ankeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel booteigenaren zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige stilstanduren van hun boot gebruiken inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse beheerkosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot gebruiken, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Loenersloot

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button