Huur Boten in Slootdijk – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Een boot huren vanuit Slootdijk – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Slootdijk erg eenvoudig. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Slootdijk bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Slootdijk

Huur Boten in Slootdijk – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Slootdijk, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Loenersloot, Donkervliet, Vreeland, Loenen, Loenen, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Groenlandsekade, Mijnden, Oukoop, Oukoop, Baambrugge, Vinkenkade, Nieuwer-Ter-Aa, Oudover

Over Slootdijk boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Slootdijk kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Slootdijk. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Slootdijk op de kaart.

 

Nog meer informatie over Slootdijk

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Slootdijk

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur in een op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn ze ideaal voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote wateren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier zijn enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

 • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons je verwachte route.
 • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere boten
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Slootdijk?

Voordelen van Boot Huur in Slootdijk versus het hebben van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Slootdijk is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel bestaande watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Slootdijk zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! Het enige probleem is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s fors afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur Boten in Slootdijk – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Huur Boten zijn te krijgen op heel veel wateren

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook het onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslag. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel verschillende boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel locaties om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven vermeld, betaalt u met een huur boot alleen op de dagen u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – misschien geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren vanuit Slootdijk – Direct online reserveren!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Slootdijk erg eenvoudig. Huur boten van meerdere afmetingen, soorten en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Vind uw ideale Huur Boot vanuit Slootdijk bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Slootdijk

Huur Boten in Slootdijk – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Slootdijk, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Loenersloot, Donkervliet, Vreeland, Loenen, Loenen, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Groenlandsekade, Mijnden, Oukoop, Oukoop, Baambrugge, Vinkenkade, Nieuwer-Ter-Aa, Oudover

Over Slootdijk boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Slootdijk kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra informatie over de locatie Slootdijk. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Slootdijk op de kaart.

 

Nog meer informatie over Slootdijk

Mooie Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde vaarroutes voor meer informatie over die specifieke vaarroute.

Huur Boten zijn te krijgen op heel veel wateren Huur Boten in Slootdijk – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu genieten van een huurboot

Mogelijk is het grootste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor idereen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van boot verhuur kunnen deze mensen het ook meemaken. Waarschijnlijk hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige stilstanduren van hun boot gebruiken inkomsten genereren om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor informatie over Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Slootdijk

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button