Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot vanuit Gieltjesdorp – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Gieltjesdorp nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Gieltjesdorp bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct online

boot huren in Gieltjesdorp

Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Gieltjesdorp, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Ockhuizen, Ockhuizen, Kortrijk, Kortrijk, Portengen, Portengen, Kockengen, Kockengen, Haarzuilens, Haarzuilens, Gerverskop, Gerverskop

Over Gieltjesdorp boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Gieltjesdorp kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Gieltjesdorp. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Gieltjesdorp op de kaart.

 

Nog meer informatie over Gieltjesdorp

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Gieltjesdorp

Het online huren van onze ponton boot is een uitstekende oplossing om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een pontoon boat op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontoon boats perfect voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een ponton boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

 • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
 • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere boten
 • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Gieltjesdorp?

Voordelen van Boot Huur in Gieltjesdorp versus het eigendom van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Gieltjesdorp is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel bestaande watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Gieltjesdorp zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo voordelig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar punten voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter yacht kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke dag op korte termijn!

Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Een huur boot bespaart geld en is flexibel

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschaf van een nieuwe boot, denk dan ook aan het onderhoud. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente schoonmaak en inspectie. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële verplichtingen. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel verschillende categorieën boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat resulteert in het feit dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot leeg laat.

Huur uw Boot vanuit Gieltjesdorp – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Gieltjesdorp nog nooit zo eenvoudig geweest. Boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Gieltjesdorp bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Boek direct online

boot huren in Gieltjesdorp

Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Gieltjesdorp, maar bijvoorbeeld ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Ockhuizen, Ockhuizen, Kortrijk, Kortrijk, Portengen, Portengen, Kockengen, Kockengen, Haarzuilens, Haarzuilens, Gerverskop, Gerverskop

Over Gieltjesdorp boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Gieltjesdorp kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Gieltjesdorp. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Gieltjesdorp op de kaart.

 

Nog meer informatie over Gieltjesdorp

Mooie Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Een huur boot bespaart geld en is flexibel Huur Boten in Gieltjesdorp – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu gebruik maken van een huurboot

Waarschijnlijk is het belangrijkste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot gemakkelijker en toegankelijker maakt voor idereen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen kunnen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het nu ervaren. Waarschijnlijk hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens aan toegewijd.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het op geen enkele andere manier willen. Huren heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken inkomsten genereren om de eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot selecteren, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Gieltjesdorp op het water

Search

april 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button