Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Een boot huren vanuit Maarssen – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Maarssen erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Maarssen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Maarssen

Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Maarssen, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Oud-Zuilen, Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Ockhuizen, Tienhoven, Haarzuilens, Breukeleveen, Kortrijk, Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Vleuten, Breukelen, Muyeveld, Portengen, Alendorp

Over Maarssen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Maarssen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Maarssen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Maarssen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Maarssen

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Uw Pontonboot Huren in Maarssen

Het online huren van een pontonboot is een uitstekende manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten perfect voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontonboot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

 • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
 • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
 • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere schepen
 • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Maarssen?

Voordelen van Boot Huur in Maarssen versus het hebben van een eigen boot

Het huren van een boot in of vanuit Maarssen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als potentiële watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een geschikte huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles goed geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Maarssen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs veel meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot de meeste tweede huizen op het land, net als auto’s flink in waarde verminderen, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Wanneer u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl
Verhuur Boten zijn beschikbaar op veel plekken

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de kosten van een nieuwe boot, overweeg dan ook de jaarlijkse terugkerende kosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen consistente reiniging en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt een aantal serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw probleem.

4. Er zijn veel boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde boot eigenaar gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u daadwerkelijk een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel meer bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en plekken bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Een boot huren vanuit Maarssen – Direct online boeken!

Boot-Huur.nl maakt het huren van een boot simpel, snel en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Maarssen erg eenvoudig. Huur boten van meerdere formaten, typen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar in één simpele handeling!

Huur uw boot vanuit Maarssen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Maarssen

Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Maarssen, maar onder andere ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Oud-Zuilen, Maarsseveen, Oud-Maarsseveen, Ockhuizen, Tienhoven, Haarzuilens, Breukeleveen, Kortrijk, Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Vleuten, Breukelen, Muyeveld, Portengen, Alendorp

Over Maarssen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Maarssen kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Maarssen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Maarssen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Maarssen

Favoriete Vaarroutes

Boot-Huur.nl biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende tijden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde lijnen voor meer informatie over de getoonde vaarroute.

Verhuur Boten zijn beschikbaar op veel plekken Goedkoop een Boot Huren in Maarssen - Huur uw boot via Boot-Huur.nl[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Waarschijnlijk is het primaire voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor mensen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten waren voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online beschikbaar komen van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het nu proberen. Mogelijk hebt u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn voordelen en veel eigenaren van boten zouden het op geen enkele andere manier willen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige gebruiken omzetten in inkomsten om de kosten van eigendom te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot huren, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons GMB Profiel voor ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Maarssen op het water

Search

augustus 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button