Huur Boten in Ockhuizen – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Huur uw Boot in Ockhuizen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Ockhuizen erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Ockhuizen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Ockhuizen

Huur Boten in Ockhuizen – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Ockhuizen, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Ockhuizen, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Haarzuilens, Haarzuilens, Gieltjesdorp, Gieltjesdorp, Vleuten, Vleuten, Kortrijk, Kortrijk, Den Ham, Den Ham, Portengen, Portengen

Over Ockhuizen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Ockhuizen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Ockhuizen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Ockhuizen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Ockhuizen

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Ockhuizen

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontonboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontonboot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

 • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor aan boord
 • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
 • Vertel ons over je vaarplannen.
 • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere scheepvaart
 • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Ockhuizen?

Voordelen van Boot Huur in Ockhuizen vergeleken met het bezitten van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Ockhuizen is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een interessante vraag op voor zowel ervaren watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een voordelige huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is de wereld van varen binnen handbereik gekomen en is alles geregeld.

Daarom zullen zelfs frequente watersporters uit Ockhuizen zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo eenvoudig – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar voordelen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Veel bootliefhebbers gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is natuurlijk geweldig! De grote uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig in waarde verminderen, wat betekent dat ze na verloop van tijd waarde verliezen. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in de uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Als u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van relaxen op korte termijn!

Huur Boten in Ockhuizen – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.
Boot verhuur is aanwezig in erg veel jachthavens

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, denk dan ook aan de jaarlijkse onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de elementen. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot op uw eigen terrein betaalt u waarschijnlijk een maandelijkse vergoeding aan een jachthaven of opslag. Voeg daar nog verzekeringskosten aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal geen kwestie.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel wateren om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% van het jaar niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen terwijl u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van de jachthaven

Als u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je er minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot in Ockhuizen – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt een dag op het water eenvoudig, toegankelijk en voordelig.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Ockhuizen erg eenvoudig. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en passagiers capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Vind uw Huur Boot vanuit Ockhuizen bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende typen boten te huur

✅ Met of zonder kapitein

✅ Vastleggen direct online

boot huren in Ockhuizen

Huur Boten in Ockhuizen – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Ockhuizen, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Ockhuizen, Laagnieuwkoop, Laagnieuwkoop, Haarzuilens, Haarzuilens, Gieltjesdorp, Gieltjesdorp, Vleuten, Vleuten, Kortrijk, Kortrijk, Den Ham, Den Ham, Portengen, Portengen

Over Ockhuizen boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Ockhuizen kunt reserveren. Hieronder vindt u meer interessante informatie over de locatie Ockhuizen. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Ockhuizen op de kaart.

 

Nog meer informatie over Ockhuizen

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende lengtes zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de gekleurde routes voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Boot verhuur is aanwezig in erg veel jachthavens Huur Boten in Ockhuizen – Per uur en dag te huren – Vanaf €30 p.p.p.d.[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van goedkope inkomsten genereren om de hoge jaarlijkse eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door het huren van een boot elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder de kosten van eigendom.

Bekijk ook ons Google Mijn Bedrijf Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet een dag met een Huur Boot in Ockhuizen

Search

mei 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button