Huur Boten in Nieuwersluis – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Huur uw Boot vanuit Nieuwersluis – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Nieuwersluis nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Nieuwersluis bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Nieuwersluis

Huur Boten in Nieuwersluis – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Nieuwersluis, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Nieuwerhoek, Mijnden, Loenen, Loenen, Slootdijk, Breukelen, Nieuwer-Ter-Aa, Oukoop, Oukoop, Oud Aa, Vreeland, Loenersloot, Donkervliet, Oudover, Muyeveld

Over Nieuwersluis boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Nieuwersluis kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Nieuwersluis. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Nieuwersluis op de kaart.

 

Nog meer informatie over Nieuwersluis

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Nieuwersluis

Het huren van onze pontoon boat is een ideale ervaring om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn ponton boten juist zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

 • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
 • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
 • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
 • Vertel iemand je verwachte route.
 • Weet dat je moet letten op de borden . En op andere schepen
 • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Waarom een boot huren in Nieuwersluis?

Voordelen van Boot Huur in Nieuwersluis vergeleken met het eigendom van een boot

Het huren van een boot in of vanuit Nieuwersluis is eindelijk eenvoudig door het internettijdperk. Denk er eens over na in vergelijking met een autoverhuur. U kunt altijd en overal een auto huren. Auto nodig op het vliegveld? Er zijn honderden, zo niet duizenden, om uit te kiezen. Wil je gewoon een sportwagen huren omdat dat kan? Geen probleem. Een boot huren? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit is gelukkig snel veranderd.

Dit roept een belangrijke vraag op voor zowel watersporters als nieuwe watersporters. Waarom nog een boot kopen als je ook zo eenvoudig een boot kunt huren? Deze vraag had tot voor kort niet echt een antwoord, omdat het vinden van een passende huurboot hetzelfde was als proberen een naald in een hooiberg te vinden. Waar kijk je? Hoe werkt u de logistiek uit? Met Boot-Huur.nl is varen binnen handbereik gekomen en is alles prima geregeld.

Nu zullen zelfs frequente watersporters uit Nieuwersluis zich afvragen waarom ze een ​​boot moeten kopen als ze ook zo gemakkelijk – steeds een andere – boot kunnen huren? Hier zijn een paar redenen voor het huren in plaats van het kopen van uw volgende boot.

1. Boten zijn duur

De kosten van het boot eigendom zijn over het algemeen vrij hoog. We hebben het over tienduizenden euros, afhankelijk van het type boot dat u graag gebruikt. De ski / wake / surf boten van vandaag met alle toeters en bellen kosten al snel tienduizenden euros. Als je iets zoekt waar je op kunt cruisen / eten / slapen, denk dan aan €20.000 – per meter, of zelfs meer. Ja, dat is juist, een mooi 15 meter schip kan gemakkelijk €300.000 of meer kosten. Wanneer u een boot huurt, betaalt u voor wanneer u deze gebruikt, zodat de initiële aanschaf en onderhoudskosten worden geëlimineerd.

2.Boten schrijven snel af

Sommige mensen gebruiken hun boot zoals ​​een tweede huis. Dat is geweldig! De uitdaging is dat boten, in tegenstelling tot veel tweede huizen op het land, net als auto’s stevig afschrijven, wat resulteert in dat ze na verloop van tijd minder waard worden. Boten meten hun verbruik niet in kilometers, maar in het aantal uren dat de motor is gebruikt. Hoe meer u uw boot gebruikt, hoe meer de waarde afneemt. Omdat u een boot huurt, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de waarde op de lange termijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van genieten op korte termijn!

Huur Boten in Nieuwersluis – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen
Verhuur van Boten is beschikbaar op heel erg veel locaties

3. Het engelse BOAT staat voor ‘Bust Out Another Thousand’.

Deze zin werd populair omdat boten veel onderhoud vergen. Als u niet wordt afgeschrikt door de schok van de aanschafkosten van een nieuwe boot, overweeg dan de onderhoudskosten. Alles is duurder voor een boot omdat ze over het algemeen altijd leiden onder de natuursinvloeden. De materialen die worden gebruikt om een boot te bouwen, moeten bestand zijn tegen (zout) water en constante blootstelling aan wind, regen en zon, wat betekent dat ze duurder zijn. Of uw boot nu in een jachthaven of in uw achtertuin ligt, de elementen eisen hun tol en vereisen kwalitatieve schoonmaak en controle. Zeker als u geen ruimte heeft voor een boot bij u thuis betaalt u ook een maandelijkse vergoeding voor een jachthaven of opslagplaats. Voeg daar nog een verzekering aan toe en je hebt veel serieuze financiële kosten. Als u een boot huurt, is dit allemaal niet uw kwestie.

4. Er zijn veel verschillende typen boten om van te genieten

Het leuke van huren is dat je om verschillende redenen verschillende boten kunt huren. Wil je de dag doorbrengen met vissen? Huur een vissersboot. Wakeboarden? Huur een wakeboard-boot. Je begrijpt het wel. Een weekendje weg op een jacht met de wind als voortstuwing? Huur een zeilboot. Er zijn zoveel verschillende manieren om te genieten van varen – het bezit van een boot beperkt u tot waar een schip voor is ontworpen. Er zijn ook zoveel plekken om te varen.

5. Boten varen 92% van de tijd niet

De gemiddelde schipper gebruikt zijn of haar boot ongeveer 8% van het jaar. Dat betekent dat de boot 92% per twaalf maanden niet in gebruik is. Twaalf maanden per jaar opslag, onderhoud en verzekering voor 30 dagen plezier? Hmmm. Zoals hierboven beschreven, betaalt u met een huur boot alleen wanneer u een boot huurt.

6. Geen schuldgevoel bij het verlaten van het dok

Wanneer u een boot bezit en deze niet gebruikt, voelt u zich schuldig. Waarom? Omdat je deze enorme investering hebt waar je van houdt, dus waarom zou je nog iets anders doen op een zomers weekend? Nou, er zijn veel redenen. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen en locaties bestemmingen om van te genieten – waarschijnlijk geniet je daar minder van als je je boot ongebruikt laat.

Huur uw Boot vanuit Nieuwersluis – Direct online!

Boot-Huur.nl maakt het vinden van een huur boot simpel, toegankelijk en betaalbaar.

Met vele aanbiedingen is het huren van een boot vanuit Nieuwersluis nog nooit zo eenvoudig geweest. Huur boten van verschillende afmetingen, vormen en capaciteit zijn nu beschikbaar met één muisklik!

Huur uw boot vanuit Nieuwersluis bij ons, omdat:

✅ Eenvoudig huren met vrienden of familie

✅ Verschillende soorten boten te huur

✅ Met of zonder schipper

✅ Vastleggen direct op deze website

boot huren in Nieuwersluis

Huur Boten in Nieuwersluis – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen

Via ons kunt u niet alleen een boot huren in Nieuwersluis, maar onder meer ook in de volgende plaatsen in Utrecht:
Nieuwerhoek, Mijnden, Loenen, Loenen, Slootdijk, Breukelen, Nieuwer-Ter-Aa, Oukoop, Oukoop, Oud Aa, Vreeland, Loenersloot, Donkervliet, Oudover, Muyeveld

Over Nieuwersluis boot verhuur

U bent nu op de pagina waar u een huur boot in Nieuwersluis kunt reserveren. Hieronder vindt u wat extra interessante informatie over de locatie Nieuwersluis. Bekijk interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Nieuwersluis op de kaart.

 

Nog meer informatie over Nieuwersluis

Favoriete Vaarroutes

Onze website biedt ook informatie voor tijdens het varen met uw gehuurde boot, zoals mooie vaarroutes in Nederland. Dit is een voorbeeld van verschillende vaarroutes op de Loosdrechtse Plassen. De vaarroutes hebben verschillende afstanden zodat je altijd een passende route vaart.

Bekijk De Loosdrecht Vaarroutes op ware grootte

Klik in bovenstaande kaart op de kleuren voor meer informatie over de betreffende vaarroute.

Verhuur van Boten is beschikbaar op heel erg veel locaties Huur Boten in Nieuwersluis – Groepen, Familie en Vrienden – Al vanaf €299 met 10 personen[/caption]

Iedereen kan nu genieten van boot verhuur

Mogelijk is het grootste voordeel van bootverhuur dat dit het huren van een boot eenvoudiger en toegankelijker maakt voor idereen die varen niet als een hobby zouden beschouwen. De hoge eigendomskosten zijn voor laten veel mensen aan de reden dat zij niet zullen genieten van het water leven.

Met het online volwassen worden van de boot huur mogelijkheid kunnen deze mensen het ook meemaken. Misschien heeft u altijd al eens willen afmeren op een afgelegen strand om de zonsondergang te bekijken, of wakker worden met het geluid van water dat zachtjes tegen de romp buiten uw hut kabbelt. Probeer het een dag, een weekend of een week. Misschien vind je het geweldig en doe je het opnieuw. Zo niet, dan bent u nergens tot verplicht.

Boot eigendom heeft zeker zijn genoegens en veel eigenaren van boten zouden het niet willen missen. Het huren van een boot heeft voordelen voor zowel eigenaren als huurders. Eigenaren kunnen sommige uren dat zij hun boot niet (zelf gebruiken inkomsten genereren om de hoge eigendomskosten te compenseren. Huurders kunnen door boot verhuur elk type boot kiezen, wanneer ze maar willen, zonder last te hebben van de kosten van eigendom.

Bezoek ook ons Google My Business Profiel voor meer informatie en ervaringen met Boot-Huur.nl

Bekijk de Boot-Huur.nl Google Mijn Bedrijf op ware grootte.

Geniet van een dag met een Huur Boot in Nieuwersluis

Search

december 2021

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 18+
0 Kinderen
Pets
Afmetingen
Prijs
Voorzieningen

Compare listings

Compare
Call Now Button